O nama

Najletovi.rs sadrže veliki broj avio karata za letove kako iz Srbije, tako i sa svih drugih aerodroma u svetu. Portal najletovi.rs su radili timovi profesionalnih dizajnera i programera kako bismo Vam predstavili najkvalitetniju platformu do sada u čitavom regionu.

Osim online kupovine avio karata, pružamo Vam mnoštvo usluga, kao što su osiguranje i iznajmljivanje vozila. Kao i druge mogućnosti u okviru same kupovine, i to kombinovanje letova, pretragu po sličnim datumima i aerodromima, kako biste obezbedili najjeftiniju avio kartu, odnosno letove sa najmanje presedanja i čekanja na sledeći let.

Portal je razvijan po najmodernijim tehnologijama i time smo Vam obezbedili najjednostavnije putovanje bez ikakvih problema. Preko portala, avio karte možete kupiti online, non-stop (24 sata dnevno, 7 dana u nedelji), i time uštedeti znatno vremena i novca. Težimo da svojim potrošačima omogućimo najkvalitetniju platformu, odnosno najpregledniji sajt sa najviše mogućnosti.

Najletovi.rs Vam garantuju najpovoljniju cenu karte na svetu, jer partnerstvom sa najvećim svetskim avio kućama se trudimo da uvek budemo najaktuelniji.

Kontaktirajte nas

Najletovi.rs Vam je na raspolaganju ukoliko imate bilo kakvih pitanja, sugestija ili kritika. Stalo nam je do Vašeg mišljenja.

Nikola Džamić

Co-founder & CEO

+381 61 1 600 300 ndzamic@najletovi.rs

Miloš Petrović

Co-founder & CTO & DEV

+381 69 505 909 9 mpetrovic@najletovi.rs

Nudimo Vam najbolju uslugu

1. Najmoderniju pretragu

Pretraga sa najviše opcija pomoću koje možete pronaći najjeftiniju avio kartu. Omogućili smo Vam da ne propustite idealnu priliku zbog neuspešne pretrage.

2. Najbolje kombinacije letova

Zahvaljujući našoj pretrazi možete kombinovati sve letove na svetu i to kako Vama odgovara. Upravo zbog toga, najletovi.rs Vam garantuju letove za sve destinacije sveta i to po najpovoljnijim uslovima.

3. Jeftine avio karte ka svim destinacijama

Najletovi.rs i naši partneri su se potrudili da sklope najbolje ugovore sa svim avio kompanijama na svetu i upravo zbog toga Vam nudimo najpovoljnije avio karte za bukvalno sve destinacije.

4. Garanciju uz svaku kupljenu avio kartu

Nema potrebe da brinete da li ćete stići na povezan let. Ukoliko zakasnite na vezani let ili je on otkazan, garantujemo Vam drugi let ili sličnu zamenu.

5. Online putno osiguranje

Više nema potrebe da odlazite do osiguravajućih društava kako biste kupili putno osiguranje. Naše osiguranje možete kupiti online uz avio kartu, ali čak iako ne putujete sa nama.

6. Transport sa aerodroma do željene destinacije

Ni transfer sa aerodroma više ne treba da Vas brine. Kako bismo sklopili celinu putovanja avionom, nudimo Vam online rezervaciju Rent a Car-a ili transfer sa bilo kog aerodroma do dela grada koji Vi želite.

Preuzmite našu aplikaciju na iOS-u ili Android-u

15 000 000 000+

kombinacija letova

40 000+

mogućih destinacija

24/7

prodaja i podrška

Zatvori